TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 13. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

lenkakonjatova

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 5. 2. 2019. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 11329
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

lenkakonjatova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

já to vzdávám :-(

12. 05. 2011

ahojky všichni,
nějak se mi vůbec nedaří.Plním snad jen pitný režim...a kdy jsem to začala vzdávat?Když mi můj manžel jednoho krásného dne u oběda řekl,že až zhubnu,mohla bych jít na operaci prsou...uvědomila jsem si ,že já se mu líbit nebudu nikdy.Vždycky si najde něco,co bych mohla změnit.Před dětmi to byly vlasy,pořád chtěl abych byla blondýna,když jsem ustoupila a nechala se obarvit na blond,tak že bych měla zkusit černou,pak se narodili kluci a já slyšela pořád,že si půjčíme peníze a půjdu na liposukci,když vidí,že jsem to zvládla bez ní..i když ne úplně,zas jsou to prsa.Já to vzdávám.Nejde o mou nadváhu,jde o celé moje tělo,prostě se mu nelíbím a nejraději by mě asi vymněnil celou.
Ztratila jsem motivaci.

Jinak chci všem poblahopřát k úspěchům ať už velkým či malým.Jste opravdu skvělí a já vás obdivuju.Nejsem tak silná,nemám vůli a jsem k ničemu.
No to je asi všechno
Mějte se krásně
Hodnocení (18 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

12. 01. 2012 13:07
Ahoj, taky musím reagovat. Myslím si, že by ses na takového chlapa měla vykašlat. touží mít doma dokonalou ženu, kterou chce přetvářet plastikami a různými změnami.
Bude to asi jeden z těch, co si neváží sám sebe. Po takovém člověku nemůžeš chtít, aby i vážil Tebe.
Tvou největší motivací bys měla být ty sama. neděláš to pro nikoho jiného než sebe, nauč se mít ráda.Motivace, které jsou směrováány a upínány na druhé, v 90% selžou. dělej to pro sebe, protože chceš být kočka, ne pro někoho, kdo o to vůbec nestojí. Je to smutné,ale je to tak.
Netrap se, rozumím všemu, co říkáš, prošla jsem si něčím podobným a dnes jsem tak ráda, že jsem z toho pryč. To není člověk, který by tě měl rád, on má rád jenom sám sebe.
Hlavu vzhůru, máš nádherný úsměv a jsi moc sympatická a byla by škoda, kdyby jsi to vzdala kvůli chlapovi.:-) Přeji Ti z celého srdce hodně štěstí, spoustu shozených kilogramů a když budeš chtít mail mám v informacích.
Hezký den:-)
30. 07. 2011 19:50
Jinak s tím chlapem si nelam hlavu, prostě si z tebe utahuje nebo si sám potřebuje něco vykompenzovat a ty si ta nejbližší, na kom to může udělat, takže jestli má třeba pod prsama pivase, nebo mu něco nejde, taky si do něj rýpni at vidi jaky to je :-)
30. 07. 2011 19:48
Motivace je někdy pěkně těžká no..sama to vím, protože mě od začátku mýho hubnutí nikdo nepodporoval, spíš dokonce naopak, když jsem šla cvičit tak měla mamka kecy a prostě žádná podpora nic..taky jsme se kvůli tomu hodně hádaly a já chtěla zkončit..taky se vyskytly dny kdy jsem to už chtěla utnout, ale řekla jsem si ne, dělám to pro sebe a pro SVUJ pocit, ne pro nikoho jinýho :-) a ted mám 20 kg dole a snžím se si to udržet :-) Takže zatni pěsti, pokud cvičíš tak dej všechnu negativní energii do cvičení a uvidíš, že to půjde :-)
Přeji hodně štěstí!
30. 07. 2011 19:42
Leni, i když tě vůbec neznám, tak si dokážu představit, jak se asi cítíš. Myslíš, že ten můj by si někdy vůbec všimnul, i kdybych ze dne na den zhubla 20kg ? Ani omylem. Víš, jak vypadaly moje první snahy o hubnutí ? Pořád jsem hledala motivaci, pořád jsme s kámoškou vymýšlely sázky, abych měla pro co zhubnout. Dnes vím, že to byla blbost. Konečně jsem pochopila, že zhubnout chci především já sama !!! A jak to vidí ostatní, to je mi upřímně fuk. Jakmile dospěješ k tomuhle závěru, tak to bude obrovská úleva a půjde to téměř samo :)) Hlavně si musíš ujasnit, co chceš ty sama. A to v rámci všeho - váhy, vlasů apod. A jak tu píšou i jiný holky, klidně bych šla do toho psychologa. Já mám taky vlastní psycholožku, sice kvůli trošku jinejm problémům, ale pomáhá. Takže drže se, holka a bojuj ! Držím palečky !!! :))
30. 07. 2011 19:16
Spíš než prsa to chce vyměnit chlapa :(
30. 07. 2011 19:15
neříká Ti to třeba schválně,aby Ti ubíral sebevědomí,možná i žárlí,že začínáš bejt kočka,je to těžký,ale je to jenom chlap
30. 07. 2011 19:07
Lenko, prosím nevdávej se. Děláš to všechno hlavně pro sebe, žádný chlap za to nestojí. Ani ten, co ho máme doma. A souhlasím s levinstonkou, většinou si svým "rejpáním" řeší svůj vlastní problém. Nic jiného nedokážou, pouze prudí a prudí .....
30. 07. 2011 18:25
teda jak to tu čtu úplně se mi zastavuje dech, sama mám zkušenost s tímto chlapským povrchním vnímáním ženských křivek a asi si na to nikdy nezvyknu, že kolem nás i tací existují, ale i přesto, když ráno vstanu a podívám se do zrcadla vždy najdu alespoň jednu věc která se mi na mě samotné líbí :) takže dámy jsme krásné takové jaké jsme a když se to vylepší správným stravováním a nějakým tím pohybem pak jedině dobře neb potom každý pohled do zrcadla zvyšuje naše sebevědomí a z těch šedivých myšek jsou najednou pretty girls, které se usmívají na celý svět :) takže buďme na sebe pyšné a užívejme si každičký den :) a propo většina chlapů, kteří kritizují ženu za to jak vypadá má obvykle problém sám se sebou takže pánové zamyslete se :)
14. 06. 2011 14:02
Ahoj, je mi z toho fakt smutno, opravdu soucítím. Měla jsem přítele a taky takový byl. Urážel mě v jednom kuse a dodnes z toho nesu následky. Mohla jsem se snažit, jak jsem chtěla, vždy jsem něco dělala špatně. Byla jsem zamilovaná a byla jsem s ním až moc dlouho. Kdybych ho někdy teď viděla, tak si představuju, jak bych mu nejradši vrazila...Muži jsou krutí.
13. 05. 2011 22:13
Leni,nezlob se na mě,je to blb.A takového blba jsem měla před 21 lety za manžela.Vlasy a oblékání podle toho jak se mu to líbilo,než přišla poslední kapka a on mě 10 dní po porodu dotáhl k zrcadlu se slovy: podívej se na sebe jak vypadáš,no to je hrůza!!! Tak jsem po porodu zhubla 20 kg,ukázala mu,že jsem pořád ještě moc pěkná ženská / tenkrát/ a s hlavou vztyčenou jsem se rozvedla.Dneska mám jiného,ale milionového chlapa už 20 let :-))
13. 05. 2011 21:59
děvčata, půjčujte, přišlo mi to mailem. Mám doma hodnýho chlapa, asi jsme s Bojovnicí vyjímky (a i když Miláček někdy brble, nasazuji zbraně jako vehicle,můj humor a jedová smeč ho zabíjí ☺) Funguje to - podívat se chlapovi přímo do očí a střelit... slova, samozřejmně, ale měla by fungovat jak jedová slina :-)) Já se tohle musela naučit, jinak by na mně dříví štípali dodnes...
12. 05. 2011 23:14
Taková krásná ženská,hlavně to nevzdávej kvůli sobě..jen ty musíš být spokojená sama se sebou.až se za tebou budou otáčet,třeba něco pochopí.chlapi se také mění,vidím to doma a většinou jsou líní s tím něco dělat.kritizovat umí každý.a nejvíce ten co by měl mlčet
12. 05. 2011 22:36
Ahoj Leni,když to tak čtu...nemám,už co dadat,protože holky už toho napsali hodně,co i mne napadlo.Máš teď těžké období,dvě malé děti na krku (i když vím,že jsou naše štěstíčka a velká radost) a ještě na všechno úplně sama...když jsem byla s holkama doma a měly tento věk,jako tvoji kluci,cítila jsem se často sama a vyčerpaná....řešit jejich dětské problémy...úklid,jídlo...a ještě si nemohou tak malí ani se mnou popovídat...přála bych ti,aby jsi měla více času jen na sebe,aby sis mohla od dětí a celé té domácnosti odpočinout....najít někoho,kdo s kým si budeš moci popovídat nebo někam vyrazit...Jak dlouho ještě budete v cizině?Neplánujete na léto se podívat domů?Moc na tebe myslím a přeji Ti,ať vysvitne u vás doma sluníčko....
12. 05. 2011 22:24
a teď jsem našla v Marianne krásnou větu : " jen žena muže polidští a naučí ho milovat" ;)
12. 05. 2011 22:05
Leni,já plně souhlasím s názory holek,vše,co bych Ti k tomu sama napsala,už napsaly ony.A promiň,když napíšu,že Tvůj muž je morální chudák,pokud se k chová a mluví,jak popisuješ.Myslím,že já se svou vznětlivou povahou bych ho už brzy poslala někam :-) Ty si musíš každé ráno říkat :Jsem úžasná bytost a můj manžel si mě nezaslouží! :-)) Leni,jsi prima holka,prima máma dvou rarášků a kdo ví,třeba se stane,že poznáš lepšího zástupce rodu MUŽ(to není navádění;-) ),takže to nevzdávej,buď sama sebou a nadále krásni :-)))) A budeš-li mít splín,piš,jsme tady a "nasloucháme" !
12. 05. 2011 21:40
To není vůbec debilníííí !! ;)
12. 05. 2011 21:37
Holky teď asi napíšu něco debilního, ale já jsem tááák šťastná za svého muže!!!! Já bych ty vaše (Verča a Lenka) oba nejspíš zabila a šla sedět!
Jinak Leni souhlasím s Mopikem!!!
12. 05. 2011 21:32
když to tak všecko čtu....Víš co pomohlo mě? Začala jsem mu odporovat ....řekne mě, máš velkou prdel, já mu řeknu : no a co? Vadí ti to? odpověď : jo, moje odpověď : tak se seber a táhni, mě to vůbec netankuje... a je ticho. Další věc. Jediný co si zhubla jsou prsa. no a co? ...atd.....další pecka : přestaň cvičit, nevím, nevím, jestli mě bude vzrušovat spát s někým, kdo má postavu jak chlap.... : odpověď: nic... ví, že já sex nepotřebuju :D . Další věc: pořád rýpe co se týče jídla : prý vařím málo - na množství :D , že si najde jinou... fááááj jdi a až najdeš nějakou co s tebou vydrží, přijd s ní a jí podám ruku a tebe poplácám po zádech.. a je klid... a já se hned cítím lépe ;)
Jinak taky jsem kdysi byla blondýna a obarvila se na tmavo - ale nelituju toho, kdo by měl čas chodit pořád na melíry :D
Odkud ty vlastně jsi? klidně bych Ti nastavila rameno, taky to doma nemám ideální, ale pomalu tomu přicházím na chuť , jelikož muž je předemnou čimdál menší, ale na kg těžší a těžší :D néééé, já vím, že on je hodný člověk, ale prostě má rychlou hubu a hooooodně pomalý mozek;) a on si ho brzy vytrénuje a bude klid. Doufám, nechci ten vztah zahazovat, mám ho ráda, miluju ho. Navíc máme dítě a to není nic co by se dalo dát do útulku, je to človíček a miluje tátu. Stačí mi když nás viděla se hádat. Nedokážu si představit jak by nesla rozchod.
Z tvé situace a psaní soudím, že na tom jsme stejně.
Další věc je, zajdi si klidně k psychologovi, já už chodím k psychiatrovi, mám i prášky a nestydím se za to. Psychiatrička vypadá šikovně, zkoumá všechny moje problémy, ze všech stran a nabízí řešení.
12. 05. 2011 21:32
nestačila jsem přečíst všechny komentáře, ale dle mého mínění
1)on vypadá pořád stejně jako, když jste se poznali?
2)rodil snad děti, aby věděl jakej zásah ti to v organismu udělá?
3)proč bys měla mít nová prsa když je nechceš?
a teď to hlavní....sice to trochu nechápu,ale vypadá to, že ho i přes to všechno miluješ=neměla bys po tom co tu píšeš ty chtít vyměnit jeho, než on tebe????Motivaci bych hledala právě v jeho brblání....děláš to pro sebe....pro něj sice taky....ale hlavní bys v tomto měla být ty.....drž se a nepřestávej....
p.s. víš že jde platikou vylepšit i mužská chlouba, lýtka, zadek?????že bys mu hodila návrh:-)
12. 05. 2011 21:22
neházej flintu do žita:) hlavně - děláš to pro sebe a ne pro věčně nespokojeného chlapa ( i když je tvůj ) - pochvala je už jen třeršnička na dortu. Určitě pokračuj!!!!!
12. 05. 2011 21:09
Leni ještě mi to nedá.. chodila jsi někdy v ČR k pychologovi? To co popiješ jsou taky příznaky deprese a ty těžko zvládneš sama.. nebo je to hodně těžké.. Nechci tě teď nějak uvádět do rozpaků. Jen se domnívám, že takové úvahy o sobě nejsou "normální" a zdravé a že s tím lze určitě něco udělat, aby ses měla ráda, i když je to těžká cesta, ale s pomocí by to šlo určitě líp. Ono ty naše laické rady jsou sice fajn, ale rozumím, že pro tebe to nemusí vůbec fungovat, pokud jsou tvé pocity hlubšího rázu.. Možná by šlo najít i psychologa co skypuje. Z toho Švédska se nebudeš vracet?
12. 05. 2011 20:57
Mrkvičko :-DDD Tohle okamžitě rozesílám po kamarádkách! ;)
12. 05. 2011 20:26
mrkvičko tohle ponaučení by měl znát každý chlap :o)
12. 05. 2011 20:21
teda mrkvičko......super.....dovolím si to půjčit....:-))))
12. 05. 2011 20:16
:-))))))
12. 05. 2011 20:07
Manželský pár, oba kolem 60 let, slaví své 35. výročí svatby
# # v malebné tiché romantické restauraci.
# # Náhle se na jejich stole objeví drobounká krásná víla a říká:
# # "Protože jste byli takový vzorný manželskýpár a protože jste celou dobu
# # jeden druhého milovali, splním každému z vás jedno přání. "
# # Žena zamilovaně řekne: " Já chci cestovat po světě se svým milovaným
# # manželem."
# # Víla mávla svou kouzelnou hůlkou a puf! v ruce se jí objevily dva lístky na
# # Queen Marry II.
# # Muž se na chvíli zamyslel a pak řekl: "Tohle vše je samozřejmě velmi
# # romantické,
# # ale příležitost jako tato už nikdy nepřijde.
# # Je mi líto má lásko,ale mým přáním je mít ženu o 30 let mladší než jsem
# já."
# # Žena i víla, byly hluboce zklamány, ale přání je přání.
# # Víla tedy mávla svou kouzelnou hůlkou a - puf! Manželovi bylo najednou
# 92let.
# # Morální ponaučení plynoucí z tohoto příběhu: Muži, kteří
# # jsou nevděční parchanti, by neměli zapomínat, že víly jsou ženského rodu.
12. 05. 2011 20:03
luiso ok ruku na to!!!:-)
s tím hlídáním jsem to opravdu zkoušela,holky,i třeba když vařím by mi pomohlo,kdyby vzal Ondru a šli ven.Což Honzíka dám do postýlky,ale Ondra to už je čertidlo:-) uvařila bych si,uklidila...v klidu,ale on ne,sedí u pc nebo u telky.
Máte všechny pravdu,jen nevím,JAK se naučit mít ráda. A jste skvělé,děkuji,je mi líp a budu si to číst pořád dokola,až se tím začnu řídit.
ambiente-to jsi mě teda rozesmála:-)
12. 05. 2011 19:51
dej adresu, přiletíme na košťatech a zboucháme ho ;-)
12. 05. 2011 19:44
Lenko přečetla jsem všechny příspěvky,a že jich je:-))a nemám co dodat.To jak naložíš se svým životem,manželem i sebekoučinkem je jen na tobě:-)to je jasná věc.Tak jen snad to ,že život je příliš krátký a měli bysme si ho užít!!!Radovat se s každého dne,dělat co nás baví,obklopovat se lidmi se kterými je nám fajn,naučit se rádi takové jaké jsme a co se nám nelíbí a trápí nás tak změnit!!!Neznám slovo nejde,všechno jde když se chce!!!!!Seš krásná a sympatická mladá dáma,nepíšu to abych tě uklidnila,prohlédla jsem si tě:-))a trvám na tom.A tak tě prosím -užívej si života,važ si sebe a nauč se mít ráda!!!!!
12. 05. 2011 19:40
Souhlasím naprosto s holkama!!!! Co člověk dělá, má dělat jen sám pro sebe. Neohlížet se na to, co by tomu řekli lidi. Každý si žijeme svůj vlastní život a jsme tady sami za sebe. Zodpovědní jsme taky jen sami sobě a né rodičům, partnerům, kamarádům nebo bůh ví komu. Ono každá z nás má nějaké to své bolístko. Já taky... Když jsem tady přišla a bylo mi řečeno, že jste tady skvělá parta, tak jsem si říkala, že to bude určitě nějaký blábol. Jsem tu skoro dva měsíce a musím říct, že všechny holky tady jste naprosto úžasné!!! Když člověk potřebuje, tak pro něj máte hezká slůvka a podporu. Ono i když máš skvělého partnera, tak jsou věci, které ti udělají radost, když slyšíš od někoho úplně jiného. Mi tady všichni hrozně pomáháte a to nejen v hubnutí, ale i v soukromém životě. Když si čtu vaše příspěvky, tak v některých z nich nacházím to, co třeba trápí i mě a díky tomu si uvědomím hromadu věcí, kterým jsem nevěnovala pozornost.
Takže když to shrnu a podtrhnu. Dělej všechno tak, ať se hlavně TY cítíš v pohodě a pokud se to panáčkovi nelíbí, tak to už je jeho problém. Ty se jeho stihomamy nezaobírej. A pokud tě bude něco trápit, tak nám tady dej SOS a my všechny přispěcháme na pomoc. Přece platí "Jedna za všechny, všechny za jednu". Sice se to moc nerýmuje, ale sedí to ne?
12. 05. 2011 19:26
Leni, kočko, hlavu vzhůru! Moje obrana v takovýchto situacích je "oko za oko" prostě si rejpnu také. Nebo nasadím brutálně černý humor: najdu na dotyčném jeho chybu, o které vím, že jemu vadí. Funguje to! Vezmi si, až mladší odroste, vrátíš se do práce a to přeci stojí za to, mít figuru, postavu, dobrý a sebevědomý pocit! Jinak, holky to tu napsaly skvěle. Držím ti palečky! ♥
12. 05. 2011 19:01
No, tak já nevím, nějaké hlídání aspoň jednou tejdně by určo zařídit šlo. Držím mooooc palečky!! A možná má pravdu i Myrtil (omlouvám se, že používám furt ty přezdívky, ale si ty jména porád nepamatuju :-/), že se sanží pomoct a spíš tím fouká do ohně. Mně tuhle ten můj řekl, že mi nohy splývaj s břichem. No já taky koukala, wo co jako go. :D Jsem si myslela, že to je urážka, ale won tim chtěl říct, že když ležím, tak že, jak jsem zhubla, tak mám tělíčko v jedný rovině :DDD, a žemi jako nevystupujou stehna a břicho nahoru. :DD No, řekni, co bys na to v první chvíli řekla. :DDD
12. 05. 2011 18:54
Leni, a co když si na to hlídání prostě netroufá? Vždyť si vezmi, že je celý den v práci, a prostě neví, jak s nimi zacházet, jak se postarat, na co dát pozor... Třeba by zvládnul aspoň samotného toho staršího, že by ho vzal někam ven - já vím, že to není nic moc, ale přece jen - o jedno dítě na starost míň je už trochu úleva. A roční ještě dost naspí přes den, hned máš pár hodin pro sebe! A zkus si o těch "procedurách" s ním promluvit - třeba mu říct, že se necítíš dobře, když ti to navrhuje, protože to bohužel ještě prohloubí ten špatný pocit, který ze sebe máš. A že chápeš, že by ti tím asi chtěl pomoct, ale že toho asi není moc praktického, co by pro to mohl udělat. Někdy v klidu, až bude trochu pohoda. A uvidíš, jak zareaguje. Třeba takováhle upřímnost nečekaně uvolní atmosféru mezi vámi... Hlavičku vzhůru!
12. 05. 2011 18:42
No to snad ne?! Já se omlouvám, ty komentáře jsem nepřečetla celé, tak možná se budu opakovat, ale .... VŠECHNO TO CO DĚLÁŠ JE JEN A JEN PRO SEBE, ABY JSI SE CÍTILA DOBŘE, NE PRO NĚJ! Určitě to nevzdávej...bojuješ už dlouho, máš výborné a krásné výsledky, Tebe přece nemůže rozházet a položit komentář chlapa, byť je to manžel... Nevěš hlavu, věřím, že zas bude líp...hodně optimismu do žil :o)
12. 05. 2011 18:38
jen to na nás syp.....:-)))).....já tu taky dlouho nebyla.....dokonce jsem přibrala i to co jsem od začátku tady pracně shodila....:-(((...ale nedá mi to, zhubnout musím...nemůžu se už ani hejbat....taky vidím jak na mě manžel kouká.....sice naštěstí mlčí, ale já to moc dobře vím...tak to prostě rozjedem na druhej pokus, nooo, však se svět nezboří.....tak jak Leni....ruku na to????....:-))))
12. 05. 2011 18:29
luisa71:ahoj,jj dlouho jsem nebyla na netu,vždycky když mám depku,tak mě nic nebaví,pak se to zlomí a chrlím to tady na vás...až moc:-) ale už jednou jste mě z toho dostali,tak se zase vracím...
12. 05. 2011 18:27
janasan:jo popovídat si tady mi opravdu chybí,mluvím jen s klukama a jednomu budou 3 a druhýmu byl rok,takže si dokážeš představit naše hovory:-) ale je mi jasný,že ta tvoje kamarádka není na mě zvědavá..děkuju
myrtil:možná že máš pravdu,on ví,jaké mám o sobě mínění,ale že bych mu to pořád říkala,to ne,spíš on o tom mluví,ale je možný ,že to myslí dobře pro mě,abych se cítila líp,a nechápe,že se cítím hůř..
ariellaida:nevytáčí mě,spíš si mě rozesmála...hlavně tím,ať manžel pohlídá děti...to tady neexistuje:-)
12. 05. 2011 18:20
oprava v textu: ........když bude chtít do tebe rejpat, tak si vždycky může najít nějakou příčinu.....:-))))))))
12. 05. 2011 18:18
ahojky broučku, dlouho jsme si nepsali na FB tě skoro vůbec nevidím..:-(.....tak tedy: Leni, mezi náma.....on není zrovna model do katalogu....a kdo je , že??? když bude chtít do tebe rejpat, tak si vždycky můžeš najít nějakou příčinu (i když to bude zhovadilost) tak se nad to povznes....je blbý, že jsi tak daleko.....normálně bychom daly kávu a probraly to v klídku, ale takhle je to trošku složitější.....já mám taky momentálně depkový období, ale jsme to přece holky šikovný a nějakej chlap nás nemůže zlomit...no nééé...:-))))....opatruj se a dej o sobě vědět...:-))))..Lucka
12. 05. 2011 18:04
Už spěchám ze žehličkou, hezky Tě vyžehlit, páč se mě zdá, že se muchláš aj tak!! Tákže pár tahů pod parou...:-)) Sakra, teď to zní, že máš vyrazit do víru velkoměsta na nějakej tah a zapařit.. :-D No, ale holka, proč ne. Proč neuděláš něco jen pro sebe. At manžel pohlídá ratolesti a hurá do báru s nějakou aspoň známou když už ne superkamarádkou, a možná se budeš sama divit, jakej wohlas budeš mít u chlapů! :-) A vem si pořádnej výstřih! Holka, jdi na to zvesela, páč jak to tu čtu, tak takhle by ses nám tu sesypala na hromádku. :-) (Jo, kdyby Tě moje "prdlý" komenty vytáčely, tak mi to hned napiš, a já slibuju, že už budu psát jenom smutný!! :D)
12. 05. 2011 17:38
Leničko, a co když je to opravdu velikánské nedorozumění mezi vámi dvěma a krizi prožíváte oba? Co když ty jeho "nápady", jak tě změnit, jsou jen obyčejná mužská reakce na fakt, že ví, že se sebou nejsi spokojená? Neříkáš před ním, že se sama sobě nelíbíš? Chlapi mají pocit, že pomůžou nejvíc, když navrhnou řešení - třeba sis někdy před ním stěžovala, že máš velký zadek - on nabídne liposukci. Možná ses nejistě ptala, jestli by se mu nelíbily větší prsa - on nabídne operaci. Místo aby řekl Leni, mě se líbíš jaká jsi, ale jestli se sebou chceš něco dělat, tak si o tom promluvme. Možná si prostě jen neví rady s tvojí nejistotou ohledně tvého těla - a proto to taky vázne v ložnici... a utíká do práce - takže se ti zdá, že nefunguje jako táta. Leničko, jsi moudrá holka, záleží ti na dětech, co se obrátit na nějakého psychologa - on jistě posoudí, jestli by bylo lepší, kdyby ses zkusila napravit ten svůj pocit "nejradši bych se zmačkala a zahodila", anebo jestli bude lepší, kdybyste se spolu s manželem zkusili si navzájem víc porozumět. Držím palce!
12. 05. 2011 17:31
A ještě něco: Měj se ráda! Jsi moc sympatická a hezká baba, zasloužíš si to!
12. 05. 2011 17:30
Lenko... Prsty se chvějí, klávesnice se brání... To čtení je hrozně smutné a působí jako volání o pomoc... Hrozně těžko, takhle na dálku a anonymně... Nejraději bych si s tebou sedla a probrala všechno osobně - i když nejsem psycholog, vím z vlastní zkušenosti, že opravdu pomůže vypovídat se! Holt ne každá z nás má štěstí na partnera... Mám jednu kamarádku v Kristianstad, kterou jsem navštívila jen jednou v životě - když jsme ona i já prožívaly manželskou krizi... Těch proklábosených hodin! Těch prolitých slz! Asi to je od ní k tobě docela daleko, jinak bych ji za tebou poslala - i když je to bláznivý nápad, třeba by pomohlo už jen to, kdyby ses vypovídala krajance... Nevím... Kdybys o kontakt přece jen stála, písni na amazonka63 zavináč gmail.com!
12. 05. 2011 17:15
to taky nebylo pozitivní...
12. 05. 2011 17:13
tedy děvčata,úplně jste mě rozbrečeli!!! máte samozřejmě pravdu...jde o mě,chtěla bych hubnout pro sebe ( vlasy jsem si obarvila,ale na operaci mě teda nedostane...nenechám do sebe řezat zbytečně,spíš jsem se zhrozila,že to vůbec po mě chce) ale s tím já mám problém už od dětsví,odjakživa se nenávidím,nejen postavu ale celou svou osobu ,takže i kdybych byla modelka,nelíbím se sama sobě...moje motto:KDYBYCH SE ZNOVU NARODILA,ZMAČKALA BYCH SE A ZAHODILA!!!! jojo,takže jsem opravdu hubla pro něj,myslela jsem,že se mu budu líbit a že zas začne se mnou spát..asi bych to tu neměla rozebírat..
děkuju všem za podporu,nečekala jsem takovou odezvu,pár dní jsem mimo,ale začíná se mi stýskat po tom jídelním režimu...necítím se dobře.Takže si jdu zase udělat jídelníček a pokusím se ho už dodržet...ještě,že tu nemám žádný sladkosti...já bohužel jsem ten typ,co psychickou nepohodu zahání jídlem..takže teď to stím hubnutím nevidím dobře,ale chci se cítit líp..
potřebovala bych alespoň jednu kamarádku jako jste vy...mohla bych se í svěřovat,a dostat ty černý myšlenky ze sebe,ale asi bych si jí moc dlouho neudržela,koho by bavilo poslouchat ty moje splíny...no a teď to házim na vás,chjo:-)
no rychle musím napsat něco pozitivního,abyste mě úplně nezavrhly...umím se radovat ze života,moji kluci jsou moje největší štěstí...a kdyby to šlo,jako že nejde,klidně bych s nima byla sama...fakt.On nefunguje ani jako táta a jako manžel už zklamal tolikrát...že..máte pravdu,nevím,proč s ním sem...asi jsem masochistka ,proto si vybírám takové partnery...ale to je dlouhý příběh..
12. 05. 2011 17:10
Ahoj Lenko, necítím se kompetentní ti radit. Je to příliš osobní záležitost, jejíž nuance znáš jenom ty.Chci tě alespoň takto podpořit a říct ti, že nikdo nemá právo, takovýmto způsobem ničit osobnost druhého člověka. Jistě jsi silná žena, když jsi došla až k tomuto bodu, ale nikdo nemůže bez výrazné psychické újmy dlouhodobě snést odmítání svého těla a tím i odmítání svého já a ještě k tomu osobou blízkou. Jsme v Evropě a máš řadu možností, jak situaci řešit. Ale jedno je jisté : tohle musíš stopnout, dokud je čas, kvůli dětem, kvůli sobě. Tady nejde o nadváhu, ale o tvůj další život a ten nesmíš vzdát !!!!
12. 05. 2011 16:38
Leni se sebou žít musíš, tak udělej co si myslíš že je pro tebe nejlepší.Manžel s tebou žít nemusí,ale chce!Řid se nejdříve se sebou a pak těma kolem.Nevzdávej to holka.
12. 05. 2011 16:15
A jéje. Radit s takovými problémy není špás a sama se toho trochu zdráhám, ale taky bych chtěla pár věcí dodat. Napadla mě v té souvislosti taková záležitost z psychologie, kdy opravdu každý vidíme svoje chyby na druhých lidech. Další věc, která mi vyvstala na mysl je příběh o Shrekovi (jde o tu pointu; ty jsi kočka, ne shrečice ;)) Tam se také jeden pro druhého obětovali a měnili, ale u vás to vypadá jednostranně. Nebuď vosková figurina, ze které by si mohl vymodelovat svůj ideál (Publicius Naso:Proměny), buď svůj ideál. On neví, co za jeho požadavky stojí, zkus mu to dát najevo nejprve klidně, ať zbytečně nevyvoláváš hádky. Pokud ti chybí zázemí, vycestuj za svými rodiči jen s kluky třeba na 14 dní, ať pozná, že tě může ztratit.
Všemi směry jsem osobně proti němu, ale na druhou stranu je samozřejmé, že tě tu proti němu nemůžeme poštvávat, je to nyní tvoje rodina a děti jistě tátu potřebují. Těžko se hodnotí situace, jejíž nejsme součástí, ale mým závěrem je: zaměř se na svoje chtíče a přání, prosaď svoje práva, dej o sobě vědět a donuť ho, aby se choval jako tvůj muž a otec tvých dětí!
Držím palce, ať je líp.
12. 05. 2011 15:56
ikdyž já mám o vyměnování co říkat :D
12. 05. 2011 15:56
Bože a to jsem si myslela že mám doma hňupa. Zkoušela jsi si s mužem promluvit? Uvědomuje si vůbec co Ti říká? Pamatuje si vůbec kterými změnami jsi kvůli němu prošla?
To je tedy opravdu něco, jsi silná ženská! Nevím jak bych reagovala v tvé situaci, tak ani nevím jak pomoci, jedině si s ním snad promluvit a nebo vyměnit...
12. 05. 2011 15:48
nic takového nechci slyšet jaké pak vzdávám to co tě nezabije to tě posílí vykašli se na trapné kecy a řekni si že ty chceš vypadat atraktivně,že ty se chceš dobře cítit,že ty na to máš aby jsi někoho setřela že ty......a tak bych mohla pokračovat do nekonečna.TY JSI ta hlavní osoba v tomhle tom celém příběhu.Držím palce opravdu upřímně
12. 05. 2011 14:07
Leni, nenech se!!! Všechno už tu bylo řečeno a já Ti držím palce aby si udělala přesně to co sama udělat chceš bez ohledu na manžela.
12. 05. 2011 14:05
Leni, nevzdávej to!!! Takže si to shrneme, Tvůj chlap má pocit méněcenosti nebo něco podobného, kompenzuje si to přes Tebe a je to evidentně manipulátor. Musíš se bránit. Uvědom si, zda budeš jednat podle něj do konce života nebo podle svých pocitů. Pokud se budeš pořád podřizovat, nebude mu to stačit a stejně si bude pořád něco vymýšlet, takže stop. Rada číslo jedna: neposlouchat, co říká. Jde o Tvé zdraví, Tvé pocity. Rada číslo dva: poradna, kde by přišli na to, co mu vlastně chybí a našli jste k sobě opět cestu. Vždyť si Tě z nějakého důvodu vybral za ženu, měl by si urychleně vzpomenout proč! Rada číslo tři: vyměnit za jiného, pokud nic z toho nepomůže. Muž by Tě měl milovat a podporovat. Pokud Tě miluje, má mít rozum a navrhovat Ti jen to, co chceš Ty sama, co by Ti opravdu prospělo. Např."Miláčku, vypadáš unaveně, tady máš poukázku na masáž". Někdy jsou chlapi strašně natvrdlí, ale málokterý by chtěl doma modelku, která by sice byla šik a vůbec, ale byla by nesnesitelná, nevařila, chodila jen do módních salonů a utrácela hříšné peníze. Nakonec by ho stejně vyměnila za "reprezentativnější" model.

Anebo zkus útok (chlap by měl mít odepilovanou hruď...).

Hlavně si uvědom, že sice nejsi úplně dokonalá (to asi nikdo není), ale určitě nejsi k ničemu. Takový nesmysl. No tak, ono zas bude líp.

Takže jestli jsi viděla film Kokosy na sněhu: Hrdost, síla.....
12. 05. 2011 13:55
Leni, tak jsem teď ve tvé fotogalerii objevila fotku tvého manžela a myslím, že on teda vůbec nemá co radit, jak by měl někdo vypadat a zaměřit se spíše na sebe!
Netrap se tím a snaž se naučit být spokojená sama se sebou a nedat na názory ostatních, já se to taky pomalu učím :o)
12. 05. 2011 13:43
Ahoj Leni, myslím, že to není o tom " nelíbím se mu", áááále....tvůj drahý choť je zřejmě konzumní člověk a nechá se velmi snadno ovlivnit tím, co je zrovna cool!!!! A protože se na nás valí ze všech stran reklamy na krásné holky s pevným pružným tělem (o bujných vnadách hrudníkuu se snad nebudu ani zmiňovat) logicky dospěl k závěru, že jak je něco jinak je to asi divný a v dnešní době máme přece tolik možností jak něco přifouknout, odřezat, nalepit, vytrhat a to prosím bezbolestně a ještě se slevou :-) Zkusila bych obrácený postup. Tvůj požadavek má znít začni u sebe, např. zajdi do salonu na brazilskou depilaci, k tomu si nech permanentní make-up (zvýrazněné oční linky u můžů jsou sexy), začni si upravovat obočí pinzetou, zarostlé podpaží hm....taky nic moc....můžeme si přece koupit vosk atd. atd. Má tě rád, líbíš se mu, jinak by si tě přece nevybral a to, že má s tebou děti je toho jen důkazem. Dej pak vědět jak dopadla brazilská.......
12. 05. 2011 13:38
Leni ty jsi tak hezká holka, a bohužel máš vedle sebe někoho, kdo to nedokáže ocenit. Dle tvých očí usuzuji že jsi navíc i velice otevřená, hodná a milující osoba... Přeci se nevzdáš toho co tě naplňuje a těší jenom proto, že máš vedle sebe nespokojenýho rejpala. Řekni mu že na jeho názoru svět nestojí a že nemáš zapotřebí ze sebe dělat někoho kdo nejsi.... Mimochodem jsem se koukala na svatební fotku a myslím že zase tak dokonalý jak si o sobě asi myslí rozhodně není :-D
12. 05. 2011 13:37
to je blb a né chlap!!! upřímně bych chtěla vědět, jak vypadá on. Brad Pitt to asi není co? tak ať nejdříve koukne do zrcadla na sebe!!! takové lidi nesnášííííííííííííííííííííííím
12. 05. 2011 13:33
No to je snad zlej sen některý chlapi, fakt :-( Promiň, ale fakt nechápu proč jsi s někým takovým. Mě přijde,že má sám komplex a potřebuje si ho někde léčit.......Ája to s tím mozkem napsala perfektně :-))))))
Leni nevzdávej to! Děláš to pro sebe, pro svojí spokojenost a zdraví, pro svoje děti! Držím pěsti!
12. 05. 2011 13:14
Nevzdávej to!!! děláš to pro sebe, ne pro něj....když tě nemá rád takovou, jaká jsi a nepodporuje tě, tak je to samozřejmě na prd...ale i tak by tě to mohlo nakoupnout a říct si, že mu ukážeš, co ty na to?? jsi ŽENA!!! a to krásná žena, tak to nevzdávej!!!!!!!! držíme pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. 05. 2011 12:59
Leni, že je chlapův idol blondýna, to bych chápala, symbol Barbíny letí. Ale že v době, kdy se blondýnou stane, změní vkus, je samo o sobě divný. Spíš to vypovídá o tom, že si na tobě hojí nějaký svůj komplex a máš asi pravdu, pro něj nikdy ideální nebudeš. Teď jde o to, jestli bys měla být. A jestli vůbec existuje nějaká taková, která by byla. Možná ani to ne. Takže, jak píšou holky, snaž se dělat něco, co děláš kvůli sobě, ať je to cokoli.
12. 05. 2011 12:41
Nevzdávej to! A on je dokonalý, že může hodnotit tebe...? Vím, je t těžký, ale musíš si uvědomit, že kvůli sobě to děláš! A on si uvědomí, jaký poklad doma má... Drž se!! Já ti držím palečky.
12. 05. 2011 12:38
Leni NEVZDÁVEJ SE!!! a začni si věřit.Jsi pěkná ženská a máš krásné kluky.Držím ti palce :o).
12. 05. 2011 12:37
Leničko, ty přece vůbec nejsi k ničemu! Cítím s tebou, taková poslední kapka člověku podrazí nohy. Nemá manžel náhodou nějaký skrytý pocit méněcennosti - že by místo sebe radši pořád "opravoval" tebe? Přeju ti dost sil na to, aby ses dokázala proti těmhle jeho nápadům dostatečně "obrnit" - pamatuj si, že jsi dobrá tak jak jsi, i když bys třeba ráda něco změnila - ale nikdo není dokonalý a jen ty sama jsi schopná nejlíp posoudit, kdo jsi a kam se chceš vyvíjet - směrem k silikonům asi ne :-( Určitě na světě pobíhá spousta chlapů, kteří by byli šťastní, kdyby s tebou mohli být a měli takové krásné kluky! Možná si jen moc zvykl, že se mu chceš líbit a vyhovíš jeho přání, ale spíš by potřeboval operaci mozku, jak píše Ája. Nebo aspoň válečkem po palici :-) Téhle situaci určitě nenahrává fakt, že jsi s ním v podstatě v izolaci ve Švédsku - doma, mezi svými přáteli a příbuznými, kteří by třeba mohli i pomoct s dětmi a ty si mohla udělat víc času pro sebe, by možná dostal strach, že o tebe přijde, chytil se za nos a přestal si vymejšlet kraviny. Vydrž, vydrž, vydrž... kvůli klukům ... ať mají pohodovou mamku ... a jestli tě hubnutí už nebaví a vlastně jsi to dělala z touhy líbit se manželovi, tak se na to klidně vykašli - a začni dělat jen to, co opravdu chceš jen ty sama. Já vím, že je to na mateřský těžký, ale děfče, "zasekni se", nedej se, mysli na kluky a na sebe - a manžela tak trošku přestaň "řešit" - a ze všech sil se snaž si vytvářet svůj vlastní prostor jen sama pro sebe - kam si pustíš jen toho, koho budeš chtít - manžela bych určitě nechala za dveřmi do doby, než přijde na to, jakej byl v...l Což může být i navždy ;-)
12. 05. 2011 12:37
Co to tu povídáš. Hele, vždycky se najde někdo, kdo ti rád zorganizuje život, podmínkou ale je, že ty ho necháš. Takže radím si sednout, vykašlat se na okolnosti a dát si jasně na papír, co chceš ty. Co je důležité pro tebe, co tě baví, co chceš. A pak si to začni prosazovat. Jasně, máš dvě malé úžasné, ale trochu závislé děti ... určitá omezení tu jsou, ale takových je nás víc. Cokoliv co pro SEBE uděláš se stonásobně vrátí nejen tobě ale i jim v podobě spokojené maminy. Taky jsem měla tendenci se v určitých věcech podřizovat, omezovat, až jsem zjistila, že takhle nemohu dýchat ... vracím se k věcem, které mě charakterizovali před dětmi, které mě bavili. Teprve teď to jsem já. Takže zapomeň na okolnosti (alespoň na chvilku) a sepiš si, co chceš ty. Pak to začni (alespoň v malých krocích) realizovat. Ty jsi ty, jsi jedinečná, krásná mamina dvou nádherných dítek, jsi člověk, který si dokáže organizovat svůj čas, dokáže si jít za svými cíly ... nejsi jen loutka na špagátku v rukou někoho jiného. Přeju hodně síly k prosazování sama sebe. Apropo manžel asi taky není zcela dokonalý - nebo snad je to přesně tvůj vysvěný princ se všemi rysy a vlastnostmi atd., které jsi si představovala? Neslušela by mu třeba víc rezavá hlava :o) Teď bez urážky "je tak dokonalý, aby ti mohl říkat, co máš dělat aby jsi byla dokonalá dle jeho představ?"
12. 05. 2011 12:34
Souhlasím s holkama,děláme to všechny hlavně pro sebe.No a docela by mě zajímalo,zda je tvůj muž tak dokonalý,že pořád na tobě něco má???Pokud ne,víš co se v tomto případě dělá??Nejlepší obrana je útok :-).Vždyť už úspěchy máš a myslím si,že je spousta dalších lidiček,kteří tě maj rádi,takovou,jaká jsi a líbíš se jim.Nevím,asi je to ošklivé,co ti napíšu,ale tvého muže bych doma tedy nechtěla.Promiň.

Děláš to pro sebe a své zdraví,nejde jen o krásu.Vydrž!!!
12. 05. 2011 12:16
Jak nejsi k ničemu? Co je to za řeči. Nikdo na světí není k ničemu přece. Máš děti, který tě milujou jaká jsi a to, že tě manžel chce neustále měnit podle sebe asi taky znamená, že není spokojený sám se sebou. Nejde přece jen o kila, měj se ráda taková jaká jsi a na manželovi řeči se můžeš vykašlat..nevím jestli by ti nebylo líp bez něj, když tě dokáže takto "podpořit".
12. 05. 2011 12:16
A co takhle vyměnit toho věčně nespokojeného chlapa? Buď svá a nepodřizuj se jeho přání. Sama přece musíš vědět, co ty chceš. Jestli je ti tu s námi dobře a chceš něco pro sebe udělat - tak si stůj za svým. Buď svá a nedej se. Lidé s námi často jednají podle toho, co jim dovolíme. Leni - držím pěsti, abys našla dost odvahy a dokázalas prosadit i svůj vlastní názor. Věřím, že s námi zůstaneš a nevzdáš to.
12. 05. 2011 12:14
Leničko, je smutný tohle číst... jak píšou holky - jde o TEBE. O Tvůj pocit ze sebe samé, o Tvůj život. Pokud budeš šťastnější jako blondýna, obarvi se na blond, pokud budeš šťastnější s většíma prsama, tak si je nech udělat, pokud budeš šťastnější, když odhodíš nějaké kilo, tak hubni dál. Je to jen na Tobě a na Tvém pocitu ze sebe samotné.
Vůbec Ti takovou situaci nezávidím, ale všechno, co se sebou děláš, děláš pro sebe a ne pro druhé.
Kdybych já dala na svého drahého, tak jsem stále koule, protože pro něj jsem byla "laň" i s 85 kg ;-)
Hlavně si to musíš přebrat Ty sama se sebou, ve své hlavě a udělat si jasno, co chceš Ty. A pokud je Tvým cílem rozumět si s manželem a líbit se mu, tak problém bude někde jinde a ne v hubnutí....
12. 05. 2011 12:12
Přece to nevzdáš kvůli chlapovi!!!!!!!!!!!!!! Hubni pro sebe a svůj dobrý pocit a hloupé řeči neposlouchej. A neříkej, že nejsi silná a nemáš vůli, podívej se na své dosavadní výsledky:-)
12. 05. 2011 12:07
LENKOOOOOO!!! Vykašli se na něj, děláš to přece pro sebe!! Ano, potěší když pochválí, když se mu líbí tvá "nová postava" ale nejdůležitější je to stejně pro tebe!! Pokud se to chlapovi nelíbí, tak asi nebudeš ty ten, kdo není tak úplně v pořádku!!! takže vydrž a nevzdávej to!! Vydrž a ono to půjde ;)
12. 05. 2011 12:06
Hale nezlob jako!!! Leníku, co to je za řeči totok?! Grrr!!
Jak píše niki, děláš to pro sebe, pro své zdraví, pro své sebevědomí, pro skvělý pocit, že jsi úžasná baba, která zmákne, co si umane.
Ty půjdeš na operaci s prsama a manžel s mozkem, jak to tak pozoruju. Přispěju mu korunou! :-)) Né, promiň, ale jako tohle je fakt smutný číst.
Dělej to, co chceš ty! Jsi svobodná bytost (byť s kroužkem na prstu), která má právo dělat, co chce a vypadat jak chce! A ty chceš vypadat báječně a cítit se skvěle, tak vzhůru do toho!! Hlavně nás neopouštěj, neopouštěj sebe a svá přesvědčení!! Držím Ti palce!!! Jinak, koukám na tvé získané body a jsi absolutní přeborník, takže určitě jsi silná, máš vůli a jsi k něčemu!!! ;-)
12. 05. 2011 12:04
Leni, jednoduchá otázka.. deláš to pro sebe a nebo pro manžela?
Abychom se líbili okolí.. musíme se napřed líbit sami sobě. Musíme být spokojená s tím jak vypadáme, jak se oblíkáme, jak myslíme.. pokud to nevidíme u sebe nebude to vidět ani okolí...
Nevzdávej to! Na manžela kašli... nenechej se sním rozhodit..
12. 05. 2011 12:03
NEVZDÁVEJ TO!!
Musíš mít ráda hlavně ty sama sebe!
12. 05. 2011 12:01
Lenko, to přece neuděláš? To že se snažíš zhubnout je přece kvůli Tobě a ne kvůli chlapovi........Kašli na to, hubni tak aby jsi měla dobrý pocit sama ze sebe ne z toho že se to od Tebe očekává :(

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři